ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

Προφίλ

all4care_logo9

Tο all4care. είναι η ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου μας στην Μαλεσιάδα Βάλτου της Αιτωλοακαρνανίας. Αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς,της φροντίδας και της περιποίησης.Βασικές μας αξίες είναι πάντα η ποιότητα,η άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά η εμπιστοσύνη.Όλα αυτά δηλαδή που προσφέρουμε και στο φυσικό μας καταστήμα σαν φαρμακοποιοί.Όραμα μας να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή online φαρμακείου στην ελληνική αγορά.

 

 

 

Στοιχεία Καταστήματος

Φαρμακειο Σκαρτσάρης Αντρέας

Μαλεσιάδα Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας

Tηλέφωνο 2647051009

Κινητό (What’s Up) :

Κινητό (

FAX 2647051015

(Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων όπως εμφανιζονται στη σελίδα του προϊόντος.)

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου

Καθημερινά από 10:30 έως 14:30 εκτός Σαββάτου – Κυριακής και Αργιών.

Παραλαβή παραγγελίας από το Φαρμακείο

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο παρακαλούμε επιλέξτε στο τρόπο πληρωμής “Παραλαβή από το Φαρμακείο”.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.