ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

OMEGA PHARMA XL-S Medical Max Strength 120Caps μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων

Προσφορά!
Τιμή:

€78.40 €39.00 Έκπτωση 50%

XL-S MEDICAL MAX STRENGTH, για την μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδωνπου προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά. 81LQNAgm1IL._SY355_

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:
Το XL-S MEDICAL, είναι ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν με προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που έχει αξιολογηθεί βάσει της νομοθεσίας περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.
Περιέχει Clavitanol, ένα σύμπλεγμα φυτικής προέλευσης που καλύπτεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο μειώνει την διάσπαση και απορρόφηση αυτών των θρεπτικών στοιχείων, που μετατρέπονται σε θερμίδες, microcrystalline, cllulose, hydroxypropyl methylcelluse, tri-calcium phosphate, magnesium stearate. Βάση των συστατικών του, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση και πρόληψη του αυξημένου σωματικού βάρους κι τη γενικότερη διαχείριση του βάρους. Επιπλέον μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός το οποίο βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό και τη διαχείριση των επιπέδων γλυκόζης του αίματος.

Με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, το προϊόν XL-S MEDICAL δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, αρτύματα, άλατα ή συντηρητικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Λαμβάνετε δύο(2) δισκία πριν από τα δυο κύρια γεύματα της ημέρας.
Η συσκευασία περιλαμβάνει έναν μοναδικά σχεδιασμένο περιέκτη φύλαξης των δισκίων, (δωρεάν προϊόν).