ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

CREAM VICHY SLOW AGE ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Προσφορά!
Τιμή:

€31.70 €25.30 Έκπτωση 20%

Το Slow Âge είναι η 1η φροντίδα από την Vichy η οποία αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας.

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ VICHY ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (UV, ΡΥΠΑΝΣΗ), ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (ΑΓΧΟΣ, ΚΟΠΩΣΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ VICHY ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΔΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ: ΤΗΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ

Για 1η φορά, τα εργαστήρια της Vichy συνδύασαν το Bifidus,ένα προβιοτικής προέλευσης συστατικό και το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Baicalin, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και 2000 χρόνια στην Κίνα, καθώς και το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Έχει δείκτη προστασίας SPF 25.

Ευαίσθητη επιδερμίδα, Υποαλλεργικό, Χωρίς paraben.

Άμεσα η επιδερμίδα είναι πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας.

vp50061_rec_main