ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

Power Health Size One Celluless ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ 200 ml

Προσφορά!
Τιμή:

€26.90 €16.90 Έκπτωση 37%

Size One Celluless

 

Κυτταρίτιδα: Βγάλτε την από τη ζωή σας, και όχι μόνο…

Με πόσους εχθρούς να τα βάλουμε οι γυναίκες; Κιλά, πόντους, χαλάρωση; Θα τα καταφέρουμε. Με την “όψη φλοιού πορτοκαλιού”, όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Είναι επίμονη και δεν κάνει διακρίσεις, μας ταλαιπωρεί όλες, ανεξαιρέτως κιλών. Τι λέτε; Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να την… ταλαιπωρήσουμε κι εμείς;

 

Καταπολεμήστε την σε 4 σημεία!

Η κρέμα Size One Celluless είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της.

 

Χάρη στο Drenalip™, ένα μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων φυτών (Αστράγαλος(1), Ρούσκος, Λεμόνι, Χρυσόβεργα) έχει πολλαπλή ενεργή δράση, κλινικά αποδεδειγμένη και στoχευμένη σε 4 επίπεδα:

– Μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» (2)

– Ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας(2)

– Τονώνει τη μικροκυκλοφορία (3)

– Μειώνει το πρήξιμο (3)
Βέβαια, πρέπει κι εσείς να κάνετε μία προσπάθεια, για να μεγιστοποιήσετε τη δράση τής Size One Celluless. Και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, η προσεγμένη διατροφή και η άσκηση αποδεικνύονται πολύτιμοί σύμμαχοί σας για να τη νικήσετε και να αποκτήσετε ένα σώμα λείο, χωρίς ατέλειες.

Χρήση: Εφαρμόστε την κρέμα πρωί και βράδυ στα επίμαχα σημεία με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν.

 

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

 

ΜE φυσικά ενεργά συστατικά

ΧΩΡΙΣ παραμπένς, συνθετικά έλαια, αιθανολαμίνες, προπυλενογλυκόλη, χρωστικές ουσίες.

 

Κατάλληλη για άτομα με κιρσούς και ευρυαγγίες

.αρχείο λήψης (2)