ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

FREZYLAC PLATINUM 3 – Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα για Βρέφη από τον 10 μήνα, 400g

Προσφορά!
Τιμή:

€11.55

Το FrezylacPlatinum 3 Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα για Βρέφη από τον 10 μήνα είναι αγνό βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη.

Αποτελεί την ιδανική τροφή μετά τον θηλασμό για βρέφη από τον 10ο μήνα ως μετάβαση από τον θηλασμό ή από το FREZYLAC PLATINUM 2 και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε γάλα στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας. Το FrezylacPlatinum 3 Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα για Βρέφη από τον 10 μήνα βασισμένο στις απαιτητικές αρχές της βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας, συγκεντρώνει όλα τα οφέλη που προσφέρει το κατσικίσιο γάλα στη διαδικασία της πέψης και της καλή λειτουργίας του εντέρου. Περιέχει : πρωτεΐνες, μονο- και πολύ-ακόρεστα λιπαρά οξέα, ω-3 και ω-6, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θωρακίζοντας το οργανισμό και θέτοντας τις βάσεις για καλή μελλοντική υγεία.

Το FrezylacPlatinum 3 Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα για Βρέφη από τον 10 μήνα είναι εύπεπτο με ήπια γεύση και ουδέτερη οσμή και δεν περιέχει φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αντιβιοτικά ή ορμόνες, GMO (γενετικά τροποποιημένους παράγοντες) & γλουτένη.

Κατασκευαστής

Frezyderm