ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

Arcaya Derma Pro Serum 30ml/ Eπαγγελματικός βιολογικός ορός καθαρισμού με ένζυμα και κολλαγόνο για καθημερινή χρήση: αντιγήρανση, σύσφιξη πόρων, ομοιομορφία, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Προσφορά!
Τιμή:

€29.00 €17.70 Έκπτωση 39%

Ο ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ARCAYA ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Το Derma Pro, ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τη θέση του best-seller, Arcaya Dermapur Serum, και να αναβαθμίσει τη δράση του ενζυμικού καθαρισμού! Το Derma Pro διατίθεται με νέα φόρμουλα χωρίς parabens.

Το μαύρο μπουκάλι του Dermapur έχει αντικατασταθεί από το λευκό μπουκάλι του Derma Pro, με ιδιαίτερα εύχρηστη αντλία και διαφανές καπάκι. Για λόγους ευκολίας στη χρήση του προϊόντος, η υφή του διαλύματος έγινε ελαφρώς πυκνότερη.

ARCAYA DERMA PRO SERUM: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝΖΥΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ARCAYA!

Eπαγγελματικός βιολογικός ορός καθαρισμού με ένζυμα και κολλαγόνο για καθημερινή χρήση: αντιγήρανση, σύσφιξη πόρων, ομοιομορφία, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Ολοκληρωμένος καθαρισμός της επιδερμίδας με κολλαγόνο και βιολογικά ένζυμα από παπάγια, ανανά και κολοκύθα για κάθε τύπο δέρματος. Προετοιμασία της επιδερμίδας για κάθε θεραπεία, χημική απομάκρυνση των νεκρών κερατινοκυττάρων και εξουδετέρωση του περιεχομένου των πόρων από ρύπους και άχρηστες ουσίες. Το δέρμα επανέρχεται στην αρχική υγιή μορφή του, η ικανότητα απορρόφησης του αυξάνεται και η επιδερμίδα αποκαλύπτεται καθαρή, διαυγής και φωτεινή.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε σε στεγνό και καθαρό δέρμα, και με τις άκρες των δακτύλων σας κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το να δράσει για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια κάνετε πάλι μασάζ με βρεγμένες τις άκρες των δακτύλων. Τέλος, ξεπλένετε με άφθονο νερό.dermapro-600x600