ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49.90 - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 26470 51009 απο 10.30 - 14.30 Δευτέρα έως Παρασκευή

Power Health Celluless 60 Ταμπλέτες & Δώρο Σαπούνι 135gr

Προσφορά! κατάλογος
Τιμή:

€32.00 €16.00 Έκπτωση 50%

POWER HEALTH Celluless 60 tabs & Celluless Soap 125gr

Φεύγει η κυτταρίτιδα με δραστικές κινήσεις! Μάθε τον εχθρό σου και χτύπησέ τον στα αδύναμα σημεία του.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί εσωτερική υπόθεση.  Όταν το πλεγμα κολλαγόνου του δέρματος πιεστεί από τα λιποκύτταρα, σπάει και αυτά διαφεύγουν προς την επιφάνεια. Την ίδια στιγμή συσσωρεύονται υγρά στην περιοχή κι έτσι σχηματίζεται  η κυτταρίτιδα.

Celluless tabs: Κάντε της…..εσωτερικό πόλεμο!

Νικήστε την…. σε βάθος με το celluless tabs. Περιέχει πράσινο τσάι , μαϊντανό, άρκευθο, γκουαρανά, γκίνγκο μπιλόμπα, καγιέν, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό,  τη μείωση κατακράτησης των υγρών και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Βοηθάει στο σψηματισμό του συνδετικού ιστού και του κολλαγόνου για την φσιολογική λειτουργία του δέρματος και των αγγείων.

Celluless soap: Κάντε την να… αφρίσει

Περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό ενεργών , δραστικών συστατικών, ενώ το ειδικό σχήμα του καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Δημιουργεί υπερεμία, και ανανεώνει την επιδερμίδα. Με υπέροχο άρωμα και κρεμώδη υφή, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό.

Celluless tabs: 60s

Celluless soap: 125gr

κατάλογος